De flexibele dienstverlener in projectbegeleiding & directievoering

OVER ONS

ETAV staat voor Elektrotechnisch Teken- en Adviesbureau Verkamman en is opgericht in 2013. Het idee om een eigen tekenbureau op te zetten is ontstaan uit enerzijds de vraag vanuit de markt op het gebied van outsourcing en anderzijds ambitie na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in de detachering heb ik in veel projectteams deel mogen uitmaken op operationeel als uitvoeringstechnisch vlak.

Mijn achtergrond en vakgebied liggen beide in elektrotechnische sector betreffende de niches telecom, licht-kracht, infra, brand en beveiliging. De kennis en ervaring heb ik op diverse bedrijfsbureaus bij ingenieursbureaus, adviesbureaus en installatiebedrijven opgedaan zoals overheid, gemeente en midden- en klein bedrijf.  Mijn grote drijfveer, ambitie en grote passie is de kracht van samenwerken, flexibel en oplossing gericht!

Naast het tekenen en ontwerpen doen wij ook directievoering en toezichthouding voor de openbare verlichtingsinstallaties.

In deze business heb ik er voor gekozen van mijn werk een succes te maken, daarom bent u bij ETAV aan het goede adres, wij bieden projectondersteuning op maat voor uw projectbegeleiding en directievoering.

Ervaar de kracht van samenwerken met etav.nl!